5 éves GARANCIÁVAL  •vízvezetékrendszert korszerűsítéstették, a melegvizet energiatakarékos villanybojler biztosítja •minőségi hűtő-fűtő klímával felszerelt, amely szintén energiatakarékos FA TOLÓAJTÓKRA 4 ÉVES GARANCIA VILÁGOS - CSENDES  KELETI TÁJOLÁSÚ NAPPALI- ÉS KONYHA KELETI fekvését figyelembe véve a nappali és konyha került a fókuszpontba. Individuális hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, hogy szinte EGY LÉGTÉRRÉ NYITHATÓ a nappali és az erkély, amit egy egyedi gyártású borovi fenyőből készült tolóajtó tett lehetővé. A  hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően optikailag jóval nagyobbnak tűnik a tér. Itt a könnyű nyári estéket önfeledten, szabadon élvezhetjük... A térszervezésnél leginkább a „folyékony", átlátható terek megvalósulására törekedtek. A terek elválasztásáról az egyedi tervezésű és gyártású, kecses vonalvezetésű masszív tölgyfa tolóajtók gondoskodnak. Minden helyiség meghatározó eleme a tömör FA! A padlókat minőségi tölgyfa szalagparketta borítja. A „térelválasztásról" a konyhaszigetből kihúzható asztal gondoskodik, amely a konyha modern vonalaival összhangban van. A fürdőszobában beépített szekrények biztosítják az elegendő tároló helyet. Az épített zuhanykabinban egy ülőke fokozza a kényelmet. Itt is a prémium kategóriás olasz, valamint marokkói burkolatok, szaniterek díszítik a teret. Megjegyzés: Elegáns, egyedi tervezésű, gyártású beépített konyhabútor, tolóajtók, fürdőszobabútor, valamint a beépített szekrények az ingatlan szerves részei! A mobil bútorok, székek, konyhai gépek, luxus lámpák, lakástextíliák és dekorációk is bennefoglaltatnak az árban!! A hálószobában egy igazán masszív ágyneműtartóval felszerelt ágy vadonatúj matraccal és egy szinte mennyezetig érő beépített szekrény kapott helyet. Közös költség: 9 650 HUF/ HÓ ( víz-és villany egyedi mérőórás) Kérdés, ingatlan megtekintés esetén várom szíves jelentkezését. "/> Eladó Budapest I. ingatlan lakás

Tranzakció adatok

Státusz: eladva
Azonosító (ID): 360621004-154
Ingatlan ára: 64.900.000 HUF
Elérhetőség: +36-30-539-9835

Az ingatlan értékesítője

Donázy Péter

Donázy Péter

Ingatlan- és Hitelpont Kft.

Üzenet a hirdetőnek:

ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Budapest I.
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
lakás
Alkategória:
tégla
Lakóterület:
46 m2
Felújítás éve:
2018
Gáz:
nincs adat
Villany:
nincs adat
Komfort:
nincs adat

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Gépesített
 
Beépített szekrény
 
Csendes
 
Beépített konyhabútor
 
Hűtőszekrény
 
Bútorozott
 
Amerikai konyha
Környezet:
Óvoda a közelben
 
Bevásárlóközpont a közelben
 
Templom a közelben
 
Hegyvidék
 
Posta a közelben
 
Csendes úton
 
Játszótér a közelben
 
Belváros
 
Rendezett környék
 
Gyógyszertár a közelben
 
Park a közelben
 
Bolt a közelben
 
Iskola a közelben
 
Bank a közelben
 
Rendelőintézet a közelben
 
Fitness center a közelben
Közlekedés:
Metrómegálló a Közelben
 
Komp a közelben
 
Villamosmegálló a közelben
 
HÉV megálló a közelben
Külső jellemzők:
Utcafronti

Leírás

Design lakás a Donáti utcában

LAZA, MODERN ELEGANCIA egyedülálló ÖRÖKPANORÁMÁVAL


BUDA SZÍVÉBEN A VILÁGÖRÖKSÉG részén, szinte a Halászbástya lábánál található ez a tulajdoni lapon földszinti elhelyezkedésű ingatlan. A telek kedvező fekvésének köszönhetően egyedülálló örökpanorámával rendelkezik. (A belső udvar felől már 2. emeletinek érezhetjük.)

/Kis lakóközösségű, nyugodt életvitelű társasház./

-------->KÉRÉSRE SZÍVESEN KÜLDÖK VIDEÓT A LAKÁSRÓL

Az exkluzív örökpanorámás lakás különleges báját az optimális térszervezésen túl a Parlamentet is magában foglaló, háztetőkre nyíló úgynevezett „párizsi" panoráma adja. A teljes körű felújítás kiterjedt a víz-, villany- és fűtésrendszer korszerűsítésére is.

• kapacitásbővítés során 3 fázisú áram került kiépítésre, így minden elektromos berendezés, háztartási gép akár egyidejű használat esetén is zökkenőmentesen működtethető 
• fűtése: Prémium Caleo infrafűtéssel -> 5 éves GARANCIÁVAL 
•vízvezetékrendszert korszerűsítéstették, a melegvizet energiatakarékos villanybojler biztosítja
•minőségi hűtő-fűtő klímával felszerelt, amely szintén energiatakarékos
FA TOLÓAJTÓKRA 4 ÉVES GARANCIA

VILÁGOS - CSENDES 

KELETI TÁJOLÁSÚ NAPPALI- ÉS KONYHA

KELETI fekvését figyelembe véve a nappali és konyha került a fókuszpontba. Individuális hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, hogy szinte EGY LÉGTÉRRÉ NYITHATÓ a nappali és az erkély, amit egy egyedi gyártású borovi fenyőből készült tolóajtó tett lehetővé. A 
hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően optikailag jóval nagyobbnak tűnik a tér.


Itt a könnyű nyári estéket önfeledten, szabadon élvezhetjük...

A térszervezésnél leginkább a „folyékony", átlátható terek megvalósulására törekedtek. A terek elválasztásáról az egyedi tervezésű és gyártású, kecses vonalvezetésű masszív tölgyfa tolóajtók gondoskodnak. Minden helyiség meghatározó eleme a tömör FA! A padlókat minőségi tölgyfa szalagparketta borítja.

A „térelválasztásról" a konyhaszigetből kihúzható asztal gondoskodik, amely a konyha modern vonalaival összhangban van.

A fürdőszobában beépített szekrények biztosítják az elegendő tároló helyet. Az épített zuhanykabinban egy ülőke fokozza a kényelmet. Itt is a prémium kategóriás olasz, valamint marokkói burkolatok, szaniterek díszítik a teret.

Megjegyzés:

Elegáns, egyedi tervezésű, gyártású beépített konyhabútor, tolóajtók, fürdőszobabútor, valamint a beépített szekrények az ingatlan szerves részei!

A mobil bútorok, székek, konyhai gépek, luxus lámpák, lakástextíliák és dekorációk is bennefoglaltatnak az árban!! A hálószobában egy igazán masszív ágyneműtartóval felszerelt ágy vadonatúj matraccal és egy szinte mennyezetig érő beépített szekrény kapott helyet.

Közös költség: 9 650 HUF/ HÓ ( víz-és villany egyedi mérőórás)


Kérdés, ingatlan megtekintés esetén várom szíves jelentkezését.