Tranzakció adatok

Státusz: eladva
Azonosító (ID): 360621004-1
Ingatlan ára: 21.800.000 HUF
Elérhetőség: +36-30-539-9835

Az ingatlan értékesítője

Donázy Péter

Donázy Péter

Ingatlan- és Hitelpont Kft.

Üzenet a hirdetőnek:

ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Csörög
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
ház
Alkategória:
családi ház
Lakóterület:
108 m2
Telek mérete:
720 m2
Szobák száma:
5
Építés éve:
2009
Ingatlan állapota:
kitűnő állapotú
Épület emelet száma:
1
Ingatlan emelete:
1. emelet
Kilátás:
kertre néző
Tetőtér:
beépített
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Ipari áram:
bevezetve
Telefon:
bevezetve
Fűtés:
gáz (cirkó)
Komfort:
összkomfortos
Parkolás:
beálló (felszíni fedett)
Lift:
nincs
Csere is érdekli:
igen

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Internetkapcsolat
 
Klíma
 
Beépített szekrény
 
Kábel TV
Környezet:
Gyógyszertár a közelben
 
Templom a közelben
 
Óvoda a közelben
 
Rendelőintézet a közelben
 
Játszótér a közelben
 
Vidéki táj
 
Posta a közelben
Közlekedés:
Autóút a közelben
 
Komp a közelben
 
Autópálya a közelben
 
Buszmegálló a Közelben
 
Vasútállomás a közelben
Külső jellemzők:
Kültéri medence
 
Automata locsolórendszer
 
Terasz
 
Fúrt kút / Ásott kút
 
Autóbeálló (kerten belül)
 
Rendezett kert
 
Fa kerítés
 
Térburkolat

Leírás

Eladó ház Csörögön, kerttel, medencével

Szép, minőségi otthon és kiváló befektetés KÖZVETLENÜL A TULAJDONOSTÓL ELADÓ!!!

A ház sík telken fekszik, a telek mérete mintegy 720m2. A ház két lakószintből, egy minden kényelmet kiszolgáló lakótérből, valamint egy háló- és gardróbszobákat tartalmazó padlástérből áll. Elfogultság nélkül állítható, hogy az ingatlan kiváló műszaki és esztétikai állapotú, melyet talán a mellékelt képek is igazolnak.

A ház alsó szintjén egy nagyméretű lakókonyhát találunk étkezővel, vele egy légtérben pedig még egy pozitív kisugárzású nappali, egy dolgozó szoba és egy előszoba szolgálja a kényelmünket. Az alsó szinten találunk még egy hálószobát, a rendkívül tágas és világos fürdőszobát WC-vel, bidével és sarokkáddal, illetve egy mosókonyhát vendég WC-vel és hatalmas beépített szekrénnyel, mindenféle háztartási és egyéb dolgok tárolására.

A felső szinten egy kényelmes hálószobát, valamint egy vendégsarkot és egy hatalmas gardrób részt találunk. Az ingatlan érdekessége, hogy a tetőablak mellett mindkét oldalon hatalmas ablakokból árad be a fény a szobákba. A nappaliban, a lenti hálószobában, a fenti gardrób helyiségben és a fenti hálószobában laminált padló burkolat van, a többi helyiségben járólap.

A kert parkosított, ciprusi leylandokkal, sziklakerttel, két óriási fenyőfával és kis hobbi veteményeskerttel rendelkezik. További tartozéka egy zárható kutyakennel és egy nyolcszögletű Corsika medence is, napozó terasszal. A kerten belüli parkolás több autó számára is kiválóan alkalmas. A masszív fából épített, hatalmas méretű fedett kocsibeálló alatt a kocsinkat biztonságban érezhetjük mind a naptól, mind a fagytól. Itt sosem kell forró kocsiba beszállni vagy netán jeget kaparni mínuszokban. A kétszemélyes kocsibeálló mögött egyébként két kocsi is elfér a zárt udvarban, ha vendégeket fogadnánk. A kerítés masszív, szélezetlen akácdeszka.

A kert különlegessége, hogy két külön elkerített kertrész is van, melyek teljes vízellátását a fúrt kútból táplálkozó automata elektromos öntözőrendszer biztosítja, így az öntözés költsége minimális.

Az ingatlan kutyások számára igazán kiváló, hiszen a kertben duplakomfortos kutyaházzal felszerelt kennel található, a házban pedig a lakótérrel egy légtérben lévő kutyaelőszoba van, amiből a kijárás a mágnesesen záródó kutyaajtó segítségével bármikor folyamatos lehet. Ha mégse szeretnénk, hogy kedvencünk kimenjen a kertbe, a kutyaajtó könnyedén lezárható.

A ház 2008. II. felében egy teljes építésen, átépítésen ment keresztül, gépészetileg is teljes cserét kapott. Gyakorlatilag az alap és a hátsó fal állt csak az átalakítás előtt, úgyhogy minden újonnan került beépítésre, az elektromos hálózat is teljesen újonnan került kialakításra. A ház alsó szintjén padlófűtéses, a felső szinten radiátoros cirkófűtés biztosítja a meleget, a legmodernebb szerelvények beépítésével. Természetesen kábel-TV, wireless internet, illetve vezetékes telefon is kiépítésre került. Az ingatlan teljes összközművel rendelkezik, könnyen megközelíthető, aszfaltos út mellett fekszik. A külső és belső nyílászárók műanyag szerkezetűek, bukó-nyíló típusúak. A ház minden ablakán van mozgatható szúnyogháló és műanyag redőny, ami nyáron igazán praktikus. A konyha felől a teraszra két nagyméretű teraszajtó nyílik, amitől az egész ház fényessé válik. Mindkettőn van elhúzható szúnyogháló és műanyag redőny. A ház szépségét és stílusát a horvát kő díszítések és az élénk színe teszik egyedülállóvá.

Az ingatlan befektetésnek is kiváló, mert a környék rohamosan fejlődik, illetve Vác közelsége is nagyon vonzó lehet. Vác a Dunakanyar központjaként ismert település, Pest megye ötödik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, egyúttal vonzó idegenforgalmi célpont egyrészt 9 és fél évszázados történelme, másrészt gazdag kulturális élete miatt. Katolikus püspöki székhely, a Váci egyházmegye központja.

Közlekedés: vonattal 2-3 perc alatt lehet a váci vasútállomásra jutni, ahonnan néhány perc várakozással indul zónázó járat - 25 perc menetidővel - a Nyugati Pályaudvarra. Az M2-esről autóval 20 perc alatt lehet Újpestre érni. Más lehetőségek, buszközlekedés is adott. A településen új óvoda, egészségház, gyógyszertár, posta, művelődési ház, könyvtár, jól szervezett, aktív polgárőrség működik és egy népszerű horgászparadicsom vonzza a látogatókat. A komfortot Vác teljes infrastruktúrája teszi teljessé, a nagy bevásárló helyek (TESCO, LIDL, ALDI, SPAR) pillanatok alatt elérhetők.

AZ INGATLAN INGATLANKÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁS NÉLKÜLI, IMMÁRON CSÖKKENTETT (24M Ft-ról) ÁRA 21,8M Ft, BIZONYOS FELTÉTELEK TELJESÜLÉSE ESETÉN.

A HÁZ, AZ OTTHONUNK KÜLFÖLDRE KÖLTÖZÉS MIATT IS!!! ELADÓ, ÍGY AZ IDŐ RÖVIDSÉGE ÉS A FONTOSSÁGA MIATT IS, KÉREM CSAK KOMOLY SZÁNDÉKKAL ÉS MEGLÉVŐ FEDEZETTEL RENDELKEZŐ ÉRDEKLŐDŐK, VEVŐK JELENTKEZZENEK!

KÖSZÖNETTEL ÉS TISZTELETTEL: A TULAJDONOS ÉS A CSALÁDJA